Wijnen

Bereich Bingen (glas)Deze Duitse witte wijn, gemaakt van de Riesling druif, heeft een droog frisse en fruitige smaak met een licht zoete afdronk. In het aroma is wit fruit en honing te ontdekken

 

€ 3,75
Green Company White (glas)Een Spaanse biologische wijn uit La Mancha van The Green Wine company. Deze Airén-Sauvignon Blanc-Verdejo is een schitterende lichtgele witte wijn met een heerlijke rijpe en fruitige smaak.

 

€ 3,75
La croisade Cinsault-Syrah (fles 25cl.)Een goede Syrah Cinsault rosé wijn moet fruitig zijn en dat is deze beslist. Zo geurt en smaakt deze droge, zacht frisse, ronde wijn naar peer en rijpeaardbeien.

 

€ 6,25
LAcroisade Merlot (fles 25cl.)De paarsrode kleur van deze merlot leidt een fruitige wijn in met pruimen en bosbessen, fluwelen tannine en een kruidige toets.

 

 

€ 6,25
 • ’t Zoldertje

  Pool & Game Café ’t Zoldertje is het oudste poolcafé van Amersfoort, centraal gelegen tussen de 2 grootste uitgaanspleinen van de stad.
  Het café heeft iets weg van een bruincafé waar de muziek nimmer te hard staat voor een goed gesprek of een spelletje.
  Onze zaak is ook uitermate geschikt voor een verjaardags- bedrijfsfeestje of bedrijfsborrel, vraag naar de mogelijkheden.

 • Adresgegevens

  Google MapsPool & Game Café 't Zoldertje
  Langegracht 45
  Amersfoort
  033 - 465 17 82
  WhatsApp 06 -14 20 40 75

  maandag gesloten
  dinsdag t/m vrijdag vanaf 18.00h
  zaterdag & zondag vanaf 14.00h